Postcoderoosproject

Mei 2021

Nieuwsbrief verstuurd naar de aspirant leden met als belangrijkste punt dat de gevraagde subsidie voor ons zonnepanelenproject is toegekend, voor zowel het dak van de basisschool als voor het dak van GGZ  Goed nieuws dus!!!

Voor verdere informatie kun je vinden op onze website www.energiefabriekarmhoef.nl

 

Maart 2020

De informatiebijeenkomst “Zonnedelen met buren?” van maandagavond 23 maart in het restaurant van GGZ, Jan Wierhof 7, is tot nader order UITGESTELD vanwege de Corona-crisis.

Zodra de mogelijkheid zich weer voor doet, zullen we de informatieavond alsnog laten plaatsvinden.

Op 21 november 2019 was de aftrap van het postcoderoosproject in onze wijk. Er komen ongeveer 600 zonnepanelen op de daken van basisschool Armhoefse Akker en GGZ Breburg.
Zo kun je duurzame energie produceren maar dan op het dak van een ander. Een ideale mogelijkheid als je zelf geen geschikt dak hebt.
Op dit moment hebben we inschrijvingen ontvangen voor 360 aandelen. Dit is 60% van de geplande 600 aandelen/zonnepanelen.
Ook jij kunt nog vrijblijvend jouw zonnepanelen reserveren. Dit formulier en meer informatie vind je in onderstaand bericht van November 2019.
Als je een vraag hebt, stel deze gerust. Gebruik daarvoor ook ons mailadres

info@energiefabriekarmhoef.nl

Projectgroep Energiefabriek Armhoef.

 

November 2019

Hier staan de documenten die zijn gepubliceerd na de bijeenkomst op 21 november. De buurtbijeenkomst ‘Zonnedelen met buren’ van donderdagavond in het werkcafé bij GGZ Breburg was succesvol met in totaal ongeveer 38 mensen.
Ruim 600 zonnepanelen zijn gepland voor op de daken van basisschool Armhoefse Akker en op daken van GGZ Breburg. Deze zonnepanelen kunnen aangeschaft worden door buurtbewoners die zelf geen geschikt dak hebben. Meer informatie kun je lezen in onderstaande presentaties. Heb je vragen? Kijk dan eerst in de folder Energiefabriek Armhoef.

Al meer dan een vierde van de zonnepanelen werden die donderdagavond al gereserveerd! Ook jij kunt nu vrijblijvend jouw zonnepanelen reserveren. Vul nu dus het formulier in voordat ze allemaal verkocht zijn! Dit formulier kun je hier downloaden als Word-document en na invullen opsturen naar info@energiefabriekarmhoef.nl

Overige documenten:

Folder Energiefabriek Oude Leij

Sheets Informatieavond 21 november 2019

PowerPoint-presentatie 21 november 2019

Uitnodiging voor de voorlichting van 21 november 2019

Folder Energiefabriek Armhoef

 

 

Voor meer informatie kun je mailen naar info@energiefabriekarmhoef.nl of bellen naar Hein Jacobs, 06-38969996.

 

Reageren is niet mogelijk