Sociale media

De buurt Armhoefse Akkers is behalve op deze website en via de Buurtkrant ook actief op de sociale media. De homepagina heeft daartoe rechtsonder knoppen voor Facebook, Twitter en YouTube. Op deze pagina wat meer koppelingen daarheen en een toelichting.

Facebook

Armhoefse Akkers is ook op Facebook. Om deze pagina te kunnen zien en vriend te worden moet u zelf een Facebook-account hebben. Zonder dat u vriend bent geeft de pagina weinig informatie. U wordt vriend door een vriendschapsverzoek te sturen en te wachten op de acceptatie daarvan, die in de regel niet lang zal duren.

Groepen
Voor Armhoef zijn de volgende Facebook-groepen interessant. U kunt de groepen opzoeken door de naam van de groep te typen in de zoekbalk. U kunt dan vragen lid van te mogen worden.

Armhoefse Akkers
Dit is de groep waarin de bewoners elkaar op de hoogte houden van hun dagelijks reilen en zeilen, tips geven, verloren en gevonden voorwerpen melden en nog veel meer.

Natuurspeeltuin
Deze groep is speciaal voor de gebruikers van de Natuurspeeltuin De Takkenbende in Moerenburg.

Buurtpreventie Armhoef en Piushaven gebied
Deze groep is de Facebook-variant de BuurtWhatsApp groep voor dit gebied. Een BuurtWhatsApp is een WhatsAppgroep die zich richt op het signaleren en snel delen van verdachte situaties in een bepaalde wijk, buurt, dorp of stad. Door een BuurtWhatsApp of Facebook-bericht in deze groep kunnen burgers zelf een groot gebied in de gaten houden.

Piushaven
Deze groep is nog in ontwikkeling. Voor uitgebreide informatie over de Piushaven kijkt u beter op piushaven.nl.

Twitter

Via Twitter worden de meeste activiteiten uit de Agenda bekendgemaakt, evenals het verschijnen van de Buurtkrant en andere opmerkelijk vermeldenswaardige zaken. Veel tweets van anderen met de hashtag @armhoefseakkers worden geretweet. De laatste tweet wordt getoond op de homepage. Om de tweets te lezen is een twitteraccount niet per se nodig.

 

Reageren is niet mogelijk