Buurkracht Armhoefse Akkers; zonnepanelen en deelauto’s

 

Zonnepanelen op eigen dak: NU DOEN!

Tijdens de succesvolle buurtbijeenkomst op woensdagavond 15 mei 2019 in het restaurant van GGZ Breburg, heeft het buurkrachtteam Armhoefse Akkers de 75 aanwezigen geïnformeerd over zonnepanelen op eigen dak.

Uit de diverse presentaties kwam duidelijk naar voren dat je niet langer moet wachten, en NU in actie moet komen. Zie de presentatie waarin veel vragen worden behandeld.

Tijdens deze bijeenkomst konden de aanwezigen zich meteen inschrijven voor een offerte bij een of twee van de drie installateurs van zonnepanelen. Het buurtkrachtteam heeft deze lokale installateurs uitgekozen na een zorgvuldige selectieronde, waarbij op diverse aspecten is gelet. In het kader van deze buurtbijeenkomst, hanteren deze installateurs een scherper tarief/korting.  Hier is dan ook veel gebruik van gemaakt.

Buurtgenoten die er deze avond helaas niet bij konden zijn, kunnen alsnog meedoen en kunnen dan ook nog gebruik maken van de scherpere tarieven. We hebben met de installateurs afgesproken dat deze actie tot 1 september 2019 zal doorlopen.

De drie geselecteerde installateurs zijn:

Meld bij je offerteaanvraag dat je meedoet met het project zonnepanelen Buurkracht Armhoefse Akkers. We verzoeken je om bij maximaal twee van deze installateurs een offerteaanvraag te doen, zodat ze geen offertemachine hoeven te zijn. Wil je in de mail naar de installateur ook het Buurtteam (heinjac@telfort.nl) in de CC zetten? Zo kunnen we zicht houden hoe succesvol dit project verloopt.

 

 

 

Tijdens de buurtbijeenkomst is ook informatie gegeven over de stand van zaken over het project postcoderoos Armhoefse Akkers, voor buurtbewoners die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen.

Als je geïnteresseerd bent in het project postcoderoos, stuur dan even een mailtje naar het buurkrachtteam, Hein Jacobs, heinjac@telfort.nl.

Ook het project elektrische deelauto’s in Armhoefse Akkers, een initiatief van de buurtraad samen met Buurauto en ondersteuning door de gemeente, is toegelicht. Het doel is om meerdere elektrische deelauto’s in de wijk te zetten, zodat met name de tweede auto de deur uit kan. Daarnaast is het duurzamer, socialer en komt er meer plaats vrij op straat. Zie ook hiervoor de informatie in de presentaties in de bijlage.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden over het project, stuur dan even een mailtje naar deelauto@armhoefseakkers.nl.

Reageren is niet mogelijk