Dossier Groen in de wijk

Maart 2020

UPDATE 20 maart

Bestelformulier plantenbakken, project Armhoefse Akkers – Plantenbakken bestellen voorlopig niet mogelijk!

De Buurtraad Armhoefse Akkers biedt in samenwerking met Stichting ’t Ankerplantenbakken aan voor aan uw gevel. Voor de komende maand (tot 1 mei 2020) is er een regeling bedacht waardoor buurtbewoners uit straten zonder groen in aanmerking kunnen komen voor een korting van 40 %.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is de dagbesteding van Stichting ’t Anker (waar in de werkplaats de bloembakken worden gemaakt) voorlopig gesloten. De komende weken zal er dus niet aan bestellingen gewerkt kunnen worden en onbekend is wanneer er weer aan begonnen kan worden. Insturen van bestelformulieren heeft nu dus helaas niet zoveel zin. Mocht u belangstelling hebben om in de toekomst (als ’t Anker weer opengaat) alsnog een bestelling te doen, laat dit dan nu even weten via het invullen van onderstaand formulier en mail dit dan naar: groen@armhoefseakkers.nl Zo gauw we weten wanneer ’t Anker weer plantenbakken voor ons kan maken en monteren, zullen we u een nieuw bestelformulier toesturen. Op dat moment krijgt u ook meer informatie over eventuele aanpassingen in de kortingsregeling van de Buurtraad.

Naam                   : ………………………………….

Adres                   : ………………………………….

Telefoon              : ………………………………….

E-mailadres        : ………………………………….

Datum                  : ………………………………….

 

Laat weten dat hij/zij graag een bestelformulier voor bloembakken in de Armhoefse Akkers en de voorwaarden voor kortingsregeling wil ontvangen zo gauw er meer duidelijk is wanneer en op welke manier het bloembakkenproject voor Armhoefse Akkers wordt voortgezet.

Formulier mailen naar: groen@armhoefseakkers.nl

 

Groen-ambassadeurs gezocht

De Buurtraad en de werkgroep Groen in de wijk hebben een nieuwe actie voor meer groen in de wijk. Lees erover in de brief.

Klik hier voor het bestelformulier.

 

Schermbreed

 

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk