Tweede Inspiratiecafé

Wil je mee vormgeven aan Armhoefse Akkers 2040?
Kom dan op 7 mei naar het Inspiratie Café Armhoefse Akkers!

Na het succesvol verlopen eerste Inspiratie Café Armhoefse Akkers staat zondag 7 mei a.s. de 2e editie van het Inspiratie Café op de rol. Het Inspiratie Café biedt een podium aan enthousiaste buurtbewoners die aan de slag willen met het bouwen aan Armhoefse Akkers 2040.
Naar aanleiding van het eerste Inspiratie Café is er een groep bewoners aan de slag met het energiegebruik in hun huizen en is een ander groep vorm aan het geven aan een zorgconcept voor tijdelijk hulpbehoevenden in onze buurt.

Op 7 mei staan er twee nieuwe onderwerpen op de agenda:
• Broeder Isaac, Prior in het Trappistenklooster, komt vertellen over hoe het klooster vorm geeft aan het duurzame omgaan met regenwater en grondstoffen en
• Buddy van der Heiden en Ruben Fila, studenten van de Nederlandse Hogeschool voor Toerisme en Verkeer (NHTV) uit Breda presenteren hun visie op een seniorenvriendelijke inrichting van Armhoefse Akkers richting 2040.

Een ander programma onderdeel is “Op de Kist”. Buurtbewoners kunnen spontaan op de kist ideeën met elkaar delen of (hulp-)oproepen doen.

Het Inspiratie Café Armhoefse Akkers wil dé ontmoetingsplek zijn waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten, verbinden en goede ideeën verder vorm krijgen. We willen informeren, enthousiasmeren en mobiliseren en dat in een leuke en uitnodigende omgeving met live muziek verzorgd door Nikki van Ostaijen.

Kom daarom op zondag 7 mei, naar de Pelgrimhoeve, Pelgrimsweg 27 en geef mee vorm aan Armhoefse Akkers 2040. (Inloop vanaf 13.30 uur, start programma: 14.00 uur, eindtijd +/- 16.00 uur)

Het Inspiratie Café is een initiatief van werkgroep DAAD.

Reageren is niet mogelijk