Wie doet er iets voor Serious Request: laten we ons als wijk zien op 20 december?

Geen Glazen Huis meer; 3FM Serious Request Lifeline beleeft dit jaar de eerste editie. Drie DJ-teams lopen van 18 tot en met 24 december door het hele land om geld in te zamelen voor drie goede doelen in samenwerking met het Rode Kruis. Donderdagavond20december tussen 19.30 en 21.00 uur verwelkomt Tilburg de dj’s Jorien Renkema en Rob Janssen. Zij lopen een route van Weert naar Utrecht ter ondersteuning van de goede doelen: bescherming tegen natuurgeweld, reanimatie in Nederland en Noodhulp bij oorlog en conflicten.

Route door de binnenstad
Op donderdagavond 20 december lopen Jorien en Rob tijdens een live-uitzending een speciale route door de binnenstad van Tilburg.

De route start op de Spoordijk, waar de dj’s ontvangen worden met natuurlijk een Schrobbelèr. Vervolgens loopt de route via de JP Coenstraat, Sint Josephstraat, langs Poppodium 013 met een korte verrassende tussenstop, Korte Heuvel en Heuvel om te eindigen met een warm onthaal op het Piusplein.

De dj’s zijn door Hostel Roots uitgenodigd om de nacht door te brengen in het Tiny House in de Spoorzone.

Samenwerking met de horeca
Het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg, Citymarketing Tilburg en Schrobbelèr hebben de handen ineen geslagen om de dj’s een hartelijk welkom in Tilburg te geven. In samenwerking met horecazaken langs de route is een speciale actie op poten gezet om een fantastisch bedrag op te halen voor de goede doelen. Op de route zelf worden namens de deelnemende horecazaken en -pleinen donaties aangeboden aan de 3FM-dj’s.

Feestelijke finale op het Piusplein

Iedereen is van harte welkom om de 3FM-dj’s toe te juichen langs de route en de avond gezamenlijk af te sluiten op het Piusplein. Vanaf19.00 uur is er live muziek op het plein, wethouder Erik de Ridder verwelkomt daar de dj’s later op de avond, waarna er gelegenheid is om aan hen donaties aan te bieden. Meer weten over hoe je kunt doneren? Kijk dan op 3fm.nl/seriousrequest.

Volgens planning zullen zij ongeveer tussen 19.15 en 20.15 uur door de Armhoefse Akkers wandelen. Zie de route op het kaartje. Het zou natuurlijk super zijn als ze daar een warm onthaal krijgen en dat er wat initiatieven ontstaan om het goede doel te steunen.

De dj’s zullen onder begeleiding van een blaaskapel door de JP Coenstraat lopen, groot feest dus.


Reageren is niet mogelijk