NLDoet 2020

 

Financiële ondersteuning voor jouw NL DOET klus! Reageer voor 31 januari en doe mee! Voor jouw NL DOET klus kun je 350 euro ondersteuning krijgen als je voor 31 januari reageert

Wat is NLdoet?

NLdoet is een jaarlijks landelijk evenement waarbij tienduizenden Nederlanders vrijwilligerswerk doen. Iedereen kan meedoen. NLdoet zet de schijnwerpers twee dagen op vrijwillige inzet. Daarmee levert NLdoet een belangrijke bijdrage aan het imago van vrijwilligerswerk, bevordert het maatschappelijke inzet en kan het leiden tot een toename van het aantal vrijwilligers. De beelden heb je waarschijnlijk wel eens op tv gezien: leden van het Koninklijk Huis die koffie schenken in een verzorgingshuis, bomen planten in de natuur of paardrijles geven aan gehandicapten.
NLdoet in Tilburg

Gemeente Tilburg en ContourdeTwern zorgen er samen voor dat NLdoet extra aandacht krijgt, want wij vinden het belangrijk dat steeds meer mensen kennismaken met vrijwilligerswerk. Door NLdoet kan iedere inwoner ervaren wat vrijwilligerswerk in kan houden. En dat je door het besteden van een paar uren van je vrije tijd al het verschil kunt maken. Meedoen kan individueel, maar ook met een groep: familieleden, collega’s, vrienden, medestudenten, etc. Samen kunnen we het verschil maken!
Extra vrijwilligers gebruiken?

Waarbij kun jij extra vrijwilligers gebruiken op 13 en/of 14 maart 2020? Een (extra) activiteit waarbij je handjes nodig hebt? Een klus die al zo lang op de planning staat, maar waarvoor de tijd ontbreekt? Er kan veel. Het gaat niet altijd om grote groepen, je stemt het aantal benodigde vrijwilligers af op jouw wensen. Bekijk hier 75 voorbeelden van NLdoet-klussen.

Uiteraard wordt in de lokale media de nodige aandacht besteed aan NLdoet Tilburg. Jouw naam en klus trachten wij daarin zoveel mogelijk mee te nemen. Goede promotie voor vrijwilligerswerk bij jouw organisatie dus!
Vrijwilligersklus aanmelden?

Download hier de ‘checklist aanvraag’ en stuur deze volledig ingevuld naar albertrusch@contourdetwern.nl. Neem voor meer informatie contact op met Hans, Anke, Hannie of Albert van ContourdeTwern, via hetzelfde e-mailadres of 013 583 99 99.

Of kijk op www.nldoet.nl. Daar staat ook hoe je 350 euro kunt aanvragen om je project te ondersteunen.
Let op: je dient een klus dus twee keer aan te melden: op de site van NLdoet en bij ContourdeTwern via deze mail.

Albert Rusch
Intermediair Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MVO)
Spoorlaan 444, 5038 CH  Tilburg
Postbus 3078, 5003 DB  Tilburg
Telefoon: 013 583 99 99  Mobiel: 06-57540562
E-mail: albertrusch@contourdetwern.nl

Twitter: @albertrusch
Facebook: www.facebook.com/maatschappelijkbetrokkenondernemen/#
www.beursvloertilburg.nl
www.maatschappelijkbetrokkenondernementlburg.nl
www.mvoteamuitje.nl

Reageren is niet mogelijk