Nieuws over de zonnebloem-wedstrijd

Eigenlijk wilden we half augustus de zonnebloemen op gaan meten. Maar doordat het voorjaar niet zo zonnig was en het vooral veel geregend heeft, loopt de groei van de meeste zonnebloemen een beetje achter. Daarom gaan we de aanmelddatum voor de wedstrijd een paar weken doorschuiven. Tot na de zomervakantie, dus dat is nog handiger ook.

Wil je meedoen aan de wedstrijd, stuur dan uiterlijk vrijdag 3 september een mail aan de buurtraad: buurtraad@armhoefseakkers.nl

Stuur een foto mee van je grootste zonnebloem(en) met iemand erbij. Zo kun je laten zien hoe groot je bloem is. Meet ‘m ook zelf op en geef die hoogte in je berichtje door. Zet je naam, adres en leeftijd er ook bij.

Er komt een jury langs om de hoogste zonnebloemen op te meten. Daarover krijg je dan nog bericht. Dat jureren zal zijn in de week van 6 september.

Denk je eerder dat je zonnebloem op z’n hoogst en mooist is, maak dan een foto en laat duidelijk zien hoe hoog je plant is. Zo hoef je niet bang te zijn dat je planten misschien al wat gaan inzakken voor de jury langskomt.

Afgelopen week kregen we als voorproefje deze leuke foto al binnen!

PS Fijne vakantie gewenst en zorg dat iemand je zonnebloemen water geeft als je zelf weg bent.

Zonnige groeten van de Buurtraad Armhoefse Akkers

Reageren is niet mogelijk