Kerstlichtjes in de wijk

Fijn thuiskomen in een verlichte wijk

De dagen korten, de klok is verzet. Opstaan doen we weer als het nog donker is en na een dag werken komen we ook in het donker weer thuis. Vanaf de Ringbaan-Oost, Bosscheweg of St. Josephstraat slaan we de hoek om en rijden onze gezellige eigen wijk in. De lampjes in de bomen branden, verlichte dakgoten vormen een big smile, sfeervolle vlaggenmasten wijzen de weg naar het huis dat in deze tijd van het jaar ook extra sfeervol is ingericht.

Sinds jaar en dag stimuleert de buurtraad initiatieven in deze donkere maanden. Er werden kerstbomen beschikbaar gesteld en kerstboomverlichting aangeschaft, zodat we als buurtgenoten elkaar ook in deze tijd van het jaar ontmoeten en fijn wonen in de buurt. Dat we ons écht thuis voelen hier in de Armhoefse Akkers.

Kerstboom van gerecyclede materialen!
Het vorige jaar stelde de buurtraad de verlichting beschikbaar en werd de buurt opgeroepen om zelf een kerstboom op de hoek van de straat te plaatsen. In veel straten werd met de pet rondgegaan en samen een boom geplant. Heel bijzonder waren enkele zelfontworpen en gerealiseerde ‘kerstbomen’. Helemaal in de sfeer van deze tijd in elkaar geknutseld van gerecyclede materialen. Prachtige staaltjes van onderling samenwerken, creativiteit en circulariteit. Dat zien we dit jaar graag nog meer in de straten. Daarom een oproep om in je straat, samen met de buren zelf een ‘kerstboom’ te bedenken en in elkaar te zetten. De buurtraad beloont het winnende ontwerp met een verrassing voor de ‘samenzang’ onder de kerstboom. Heb je toch liever een echte boom op de hoek van je straat, ga dan weer met de pet rond. De verlichting kun je ook dit jaar weer lenen bij de buurtraad. Stuur een mailtje naar buurtraad@armhoefseakkers.nl, dan maken we een afspraak over het afhalen of bezorgen van de lichtjes. We hopen weer op veel licht in de wijk!

Buurtraad Armhoefse Akkers

Reageren is niet mogelijk