Kerstbomen en lichtjes

Kerstbomen en lichtjes voor in de buurt!

Ook dit jaar alweer zo vroeg iets over kerstbomen…!
Afgelopen jaren was het namelijk een groot succes: op verschillende plaatsen in de buurt stonden grote kerstbomen met lichtjes, en onder die bomen werden allerlei gezellige borrels en andere bijeenkomsten gehouden. Dit naar aanleiding van een oproep door de buurtraad. Daarom doen we het dit jaar weer een keer.

We gaan dus weer een aantal grote kerstbomen met lichtjes weggeven. Om buiten te plaatsen, op centrale plekken in de buurt. De bomen en lampjes worden geregeld en betaald, de lampjes blijven eigendom van de buurtraad om ze ook in de komende jaren weer te kunnen gebruiken.
De rest is voor de buurtbewoners die zich melden: de boom planten, stroom regelen en de lichtjes in de boom hangen, versieren, ervoor zorgen, verantwoording voor de lichtjes, weer opruimen en natuurlijk gezellige activiteiten onder de boom organiseren.

Ben je met een groepje in je straat en wil je dit regelen? Geef dan door waar je de boom wilt plaatsen, wat je rondom de boom gaat doen en wie de contactpersoon is. Mail naar buurtraad@armhoefseakkers.nl. Alleen aanmelding per mail is geldig.
Graag reactie vóór 10 november 2019, dan hebben we tijd om de boel te regelen. Iedereen krijgt na 15 november bericht, bij te veel aanmeldingen beslist de buurtraad welke plekken het meest geschikt zijn.

Buurtraad Armhoefse Akkers

Reageren is niet mogelijk