Groen in de straat

Welke straat meldt zich aan voor meer groen?!

We willen graag de leefbaarheid in onze wijk vergroten door onder andere meer groen in de straten.

De oproep in de buurtkrant van oktober 2017 van heeft helaas geen aanmeldingen opgeleverd, daarom willen we nu een initiatief een flinke steun in de rug geven. Dit willen we doen door jullie idee verder te laten uitwerken door een deskundige tot een concreet uitvoeringsplan, uiteraard in nauw overleg met jullie.

Wat vragen we nu? Meld je samen met enkele straatgenoten aan voor dit project en geef hierbij in het kort aan wat jullie idee is. Je mag als hele straat maar ook als straatdeel meedoen.
Wat kan? Om enkele voorbeelden te geven: groen in plaats van de paaltjes op de straathoeken; parkeerplaatsen opheffen voor bredere stoepen en een groenstrook; in eigen beheer onderhouden en verbeteren van bestaande groenvoorzieningen. Het hoeft dus nog geen uitgewerkt plan te zijn.

Omdat het over de openbare ruimte gaat, hebben we de medewerking van de gemeente nodig. Dit nemen wij voor onze rekening.

 

 

 

 

 

 

Uit de inzendingen wordt door ons een keuze gemaakt welk idee uiteindelijk in aanmerking komt voor realisatie. De overige ideeën komen mogelijk later ook nog in aanmerking voor verdere uitwerking en mogelijk realisatie.

Meedoen? Stuur een mail naar de buurtraad: buurtraad@armhoefseakkers.nl.

 

Reageren is niet mogelijk