Verkeerssituatie FC Tilburg

 

17 juni 2019

Bewonersbrief start werkzaamheden kruispunt 1 juli

 

18 mei 2019

Raadsleden schrikken van verkeerssituatie FC Tilburg. Naar aanleiding van een oproep op de website ‘Maak je punt bij de raad’ bezochten zaterdagmorgen 18 mei enkele gemeenteraadsleden het complex van FC Tilburg aan het Wilhelminakanaal. Lees verder…

 

April 2019

Het Bestuur van FC Tilburg en de Buurtraad Armhoefse Akkers roepen op tot actie. Dat de uitgang van het sportcomplex van FC Tilburg aan de Hoevense Kanaaldijk het kanaal gevaarlijk is, is reeds lang bekend. Auto’s rijden er vaak te hard. Het zicht is richting het viaduct matig door de haakse hoek. Met de fusie naar FC Tilburg en de groei in ledenaantal neemt ook het parkeren buiten het complex toe, waardoor ook het zicht naar de andere kant nu vaak belemmerd wordt. En dat leidt tot gevaarlijke situaties.
FC Tilburg en de Buurtraad Armhoefse Akkers dringen daarom al meer dan anderhalf jaar aan op maatregelen die de veiligheid bevorderen. De gemeente onderschrijft het probleem, maar komt ondanks toezeggingen maar niet in actie. Zelfs niet na een ongeluk waarbij een jeugdspeler over een auto heen geslingerd is.

De maat is vol. We willen, dat deze onveilige situatie voor het begin van het nieuwe seizoen opgelost is.

Vindt u dat ook? Maak dan samen met ons EEN PUNT BIJ DE RAAD. Steun ons voorstel zodat we de gemeente en de politiek kunnen overtuigen, dat voor ons de veiligheid wèl voorop staat.

 

November 2018

Oproep FC Tilburg

Antwoord FC Tilburg op brief Buurtraad 16 november

Brief Buurtraad aan FC Tilburg 16 november

Notitie Buurtraad

 

                      Leeg Vol

 

 

Reageren is niet mogelijk