Boeken over de wijk in de aanbieding!

Het is alweer een aantal jaren geleden dat er twee prachtige boeken over onze wijk verschenen. Samengesteld en geschreven door wijkbewoners en allebei meer dan de moeite waard. Vanaf nu zijn deze twee boeken voor een lage prijs verkrijgbaar. Dus grijp uw kans als u het boek nog niet heeft of het cadeau wilt geven. Goed idee als u net nieuw in de wijk bent komen wonen, of voor Moederdag, Vaderdag, voor de kinderen of bijvoorbeeld voor een oud-wijkbewoner.
In de buurt zijn de boeken voor de speciale prijs te koop bij Blossom Bloembinders en bij de Pelgrimhoeve (bij allebei graag contant afrekenen) en in het centrum bij de boekhandels Gianotten Mutsaers en Livius.

Armhoefse Akkers tussen binnenstad en buitengebied
Dit lux uitgevoerde boek telt meer dan 200 pagina’s met meer dan 300 foto’s. Er komen heel veel verschillende kanten van onze mooie wijk in aan bod. Zo zijn er hoofdstukken over Moerenburg en de Sacramentskerk. Er is aandacht voor de kunstenaars in Carré, voor veel verschillende verenigingen en voor buurtwinkeltjes van vroeger en nu. En u kunt urenlang lezen over alle opvallende buurtgenoten die zijn geïnterviewd.
Dit boek is nu verkrijgbaar van € 17,50 voor € 7,50.

Pelgrimhoeve 60 jaar
In 2009 bestond de Pelgrimhoeve 60 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum werd een bijzonder boek samengesteld. Voor iedereen die in de Armhoefse Akkers is opgegroeid en ontelbare herinneringen heeft aan dit ‘middelpunt van onze wijk’. Het boek neemt u mee door alle zestig jaren en geeft een overzichtelijk beeld hiervan. Van bruiloften en rikavonden tot carnaval en Driekoningenzingen. Van de jongerensoos tot aan het Liedjescafé. Wie is er niet gaan stemmen of heeft er geen feestje gevierd? Dit alles komt in dit boek boordevol foto’s aan bod.
Dit boek is nu verkrijgbaar van € 14,50 voor € 5,00.

Reageren is niet mogelijk