Mantelzorgers in de wijk in het zonnetje!

 

 

 

 

Ook dit jaar: mantelzorgers in de wijk in het zonnetje!

Op 10 november 2020 is het de Dag van de Mantelzorg. De afgelopen jaren heeft het Senioren Netwerk Armhoefse Akkers op deze dag bij een aantal mantelzorgers in de wijk een bloemetje bezorgd. Gewoon om te laten weten dat er op deze dag even speciaal aan ze wordt gedacht. Een stukje erkenning en waardering voor deze bijzondere en soms ook zware taak die ze op zich genomen hebben. En het bleek een succes: iedereen was blij verrast met dit kleine beetje extra aandacht.

Dit jaar willen we deze actie graag weer voortzetten. Daarom is onze vraag: bent u of kent u een mantelzorger in de buurt? Laat het ons dan weten. U hoeft niet bang te zijn dat het verhaal breed wordt uitgemeten. We houden het klein en privé (en een verrassing voor degene wiens naam u doorgeeft), maar we willen ook graag de mensen bereiken die we niet zelf kennen.

Dus weet u iemand die u op deze dag een keer in het zonnetje wilt zetten, dan horen wij het graag. Bent u zelf mantelzorger? Dan mag u ook zeker uzelf aanmelden. Laat het binnenkort weten (uiterlijk 1 november), dan hebben we nog wat tijd voor de voorbereiding.

Stuur een mailtje naar seniorennetwerk@armhoefseakkers.nlof stop een briefje in de bus op J.P. Coenstraat 34a. (Ineke van Kasteren, Senioren Netwerk). Wij nemen dan contact met u op. We hopen op reacties uit de buurt, want er zijn vast meer mensen actief als mantelzorger dan wij tot nu toe weten. Heeft u vorig jaar iemand aangemeld en komt deze persoon wat u betreft nog steeds in aanmerking voor een attentie, laat het dan ook weten. Wij weten nl. niet altijd zelf of een situatie is veranderd.

Hartelijke groet van het Senioren Netwerk Armhoefse Akkers

Reageren is niet mogelijk