Wijkzuster

Wijkzuster Nicole Kleine-Wilke houdt elke week inloopspreekuur. Vanaf 20 maart 2014 is de wijkzuster elke donderdag van 9.30 tot 10.00 uur aanwezig in de buurtraadruimte, Van Heutszstraat 1a (bellen bij de buurtraad/prikpost).

Deze wijkzuster, weliswaar in een modern jasje, is Nicole Kleine-Wilke. Zij is het aanspreekpunt en contactpersoon voor ieder die vragen heeft op het gebied van Zorg en Welzijn. U kunt bij haar terecht met kleine en grote vragen. Kunt u bijvoorbeeld wel wat extra ondersteuning gebruiken bij uw huishouden? Of maakt u zich zorgen over iemand? Heeft u vragen over uw gezondheid? Met al deze vragen kunt u bij de wijkzuster terecht tijdens het inloopspreekuur, maar u kunt haar ook telefonisch benaderen of vragen om een huisbezoek.

Nicole komt thuis langs, als u dat wenst. Ze kijkt samen met u naar uw wensen en behoeften. Wanneer het nodig is, kan ze bijvoorbeeld thuiszorg of hulp van vrijwilligers inschakelen. Maar ze kan ook helpen bij het aanvragen van een zorgindicatie.
De wijkzuster is er voor iedereen in Tilburg, met of zonder indicatie. Ook mantelzorgers of kinderen van hulpbehoeftige ouders kunnen om advies en informatie vragen.

Nicole is bekend in de Armhoefse Akkers en werkt samen met bewoners, huisartsen, vrijwilligers, welzijnsorganisatie, ouderenorganisatie en anderen om de juiste zorg te organiseren.

De Regionale Kruisvereniging West- en Midden-Brabant heeft het initiatief genomen tot het project “de wijkzuster terug”. De uitvoering van het wijkzusterwerk doet de Kruisvereniging niet zelf. Dat laat ze over aan gespecialiseerde organisaties, zoals Surplus en De Wever. De Kruisvereniging bewaakt wel of het werk goed gedaan wordt.

Inloopspreekuur: elke donderdag van 9.30  tot 10.00 uur in van Heutszstraat 1a, bellen bij de buurtraad/prikpost. Het spreekuur is op de bovenverdieping, er is alleen een trap, geen lift.
Nicole is telefonisch te bereiken via de klantenservice op 0165-546613. Bel voor meer informatie of een afspraak. De afspraak is gratis.

Reageren is niet mogelijk